Eetwinkel Polly is de beste Cafetaria van Nederland

HILVERSUM - Het familiebedrijf Eetwinkel Polly in Bemmel is uitgeroepen tot winnaar van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. De jaarlijkse top 100 van Snackkoerier, een titel van Vakmedianet, werd voor de 14e keer gepresenteerd. Eetwinkel Polly was al jaren deelnemer van de top 100 en nu met een geweldig resultaat. Eigenaren Jesper en Rob Polman hebben met hun ontzettende drive om te blijven verbeteren hun bedrijf naar de top gekatapulteerd.

In deze kleine cafetaria, gelegen midden in een woonwijk, zijn aandacht en ambacht al jaren de hoofdingrediënten. Vader Rob en zoon Jesper Polman stralen liefde uit voor het vak. ‘We doen het graag net even iets anders’, vertelt Jesper. Mede dankzij Rob’s ervaring als kok kan Polly ambachtelijke en onderscheidende snacks presenteren, zoals de Frites Toppers. ‘Een gouden team met veel aandacht voor service en gastvrijheid’, aldus de jury. Polly laat hiermee Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort (de nummer 2) en Eetwinkel de Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom (de nummer 3) net achter zich.

De ranglijst
Alle cafetaria’s die zich hebben ingeschreven voor de Snackkoerier Cafetaria Top 100 2017 zijn bezocht door mystery guests en een vakjury. De juryleden letten tijdens hun bezoek niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als gastvrijheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling. De absolute top kreeg tot slot bezoek van de hoofdjury om de definitieve volgorde van de top 6 te bepalen. Zij hebben vooral gekeken naar ondernemerschap, presentatie en marketing.

Feiten & cijfers: Gelderland Snackprovincie
Dit jaar mag Gelderland zich de snackprovincie van Nederland noemen. 18 cafetaria’s uit de Gelderse provincie zijn dit jaar terug te vinden in de Snackkoerier Cafetaria Top 100, daarmee laat het Zuid-Holland (14) en Noord-Brabant (12) achter zich.

Aantal cafetaria’s per provincie - Provinciewinnaar
Gelderland:18 - Eetwinkel Polly, Bemmel (1)
Zuid-Holland: 14 - Plaza ’t Wapen uit Stellendam, Stellendam (7)
Noord-Brabant: 12 - Eetwinkel De Hollansche Tuyn, Bergen op Zoom (3)
Noord-Holland: 9 - Snackhouse Lobo, Oudorp (12)
Overijssel: 9 - Eetwinkel Sterk Langs De Lijn, Wierden (6)
Limburg: 8 - Snackpoint Zöstere, Susteren (4)
Utrecht: 8 - Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort (2)
Flevoland: 7 - Kwalitaria De Bolder, Urk (23)
Drenthe: 4 - Plaza Westenbork, Westerbork (26)
Friesland: 4  - De Canterlanden, Gytsjerk (24)
Zeeland: 4 - Verhage Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede (21)
Groningen: 3 - Family Winschoten, Winschoten (34)

Jerry Weber Junior van Eeterij de Dennen in Doetinchem is gehuldigd als de Ster van het Jaar. Ook stemde de consument dit jaar weer massaal voor de Publieksprijs, er zijn in totaal bijna 13.000 stemmen uitgebracht. Het Strandhuys uit Bergen op Zoom wist de afgelopen maanden de meeste stemmen (2205) binnen te halen en won daarmee de Publieksprijs.

Voor een compleet overzicht, alle rapportages en het nieuws omtrent de Snackkoerier Cafetaria Top 100, kijk op Snackkoerier.nl.

Organisatie

Partners

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Cafetaria Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.